Sel aastal oli vastlapäev 4. märtsil, mis tähistab viimast päeva enne suurt paastu. Paastuajal on keelatud lõbustused ja rammus toit, seega kasutati...
25. mail avalikustas Michelin Guide oma teise Eesti restoranigiidi. Eelmisel aastal Michelini tärni saanud restoran 180° by Matthias Diether pärjati sel korral kahe tärniga. Samuti Tallinnas asuv Noa Chef’s Hall säilitas ühe Michelini tärni. Kokku on 2023. aasta Michelini giidis 34 Eesti restorani, millest 24 asuvad Tallinnas.
Tallinna Restoranide Nädala initsiaator on Eesti Restoranide Liit (ERL). Initsatiiv sai alguse kümme aastat tagasi kahe restoranipidaja algatusest, kes otsustasid, et on viimane aeg tutvustada Tallinna restoranide kõrget taset laiemale avalikkusele. Esimene Tallinna Restoranide Nädal toimus kui Tallinn oli Euroopa Kultuuripealinn, aastal 2011.