Linnaaianduse kogemuspäev toimus 2024.aastal 16. novembril kell 12-17 Kultuurikatla Terassisaalis. Tallinnas kerkib igal aastal ühe uusi kogukonna- ja...
Tallinna Ironmani võistluste korraldaja Ain-Alar Juhanson tunnistab, et ilmselt pole maailmas paremat kohta, kus korraldada selliseid ettevõtmisi. Vahet pole, milliseid kaikaid elu kodaratesse viskab, Eesti inimeste toega leiab alati lahenduse!
25. mail avalikustas Michelin Guide oma teise Eesti restoranigiidi. Eelmisel aastal Michelini tärni saanud restoran 180° by Matthias Diether pärjati sel korral kahe tärniga. Samuti Tallinnas asuv Noa Chef’s Hall säilitas ühe Michelini tärni. Kokku on 2023. aasta Michelini giidis 34 Eesti restorani, millest 24 asuvad Tallinnas.
Rajatavas filmilinnakus saavad olema rohelised ekraanid ning isegi sisseseade kontrollitud plahvatuste ja tõepärase vihmasaju loomiseks. Linnaku loomine võib alguse saada juba juuni lõpus.
Veebiseminar toimub programmi Ekspordivägi raames, mille eesmärk on kasvatada Eesti toidusektori rahvusvahelise müügi teadmisi ja oskusi. Veebiseminar...
Loomeinkubaatori uuenenud inkubatsiooniprogrammi on vastu võetud 14 uut ambitsioonikat ettevõtejat. Programm kestab oktoobrist kuni 2024. aasta juunini, ning selle aja jooksul panustavad äri kasvamisse inkubaatori konsultandid ning oma ala tippekspertidest ärimentorid. Lisaks toimuvad erinevad koolitused ja sündmused.
2025. aasta jaanuaris alustab Ettevõtlusinkubaatori kasvuprogramm, mis toetab tegutsevaid ettevõtjaid uute arenguvajaduste ja väljakutsete lahendamisel. Programmi võetakse vastu kuni 15 ettevõtet, kes soovivad saavutada uusi kasvueesmärke ja saada tuge pikaajalise strateegia koostamisel.