Täna toimus meie koolihoone ehitusplatsil üheaegselt kaks olulist sündmust - asetasime koolimaja juurdeehituse nurgakivi ning tõime maja katuselt maha sarikapärja.
25. mail avalikustas Michelin Guide oma teise Eesti restoranigiidi. Eelmisel aastal Michelini tärni saanud restoran 180° by Matthias Diether pärjati sel korral kahe tärniga. Samuti Tallinnas asuv Noa Chef’s Hall säilitas ühe Michelini tärni. Kokku on 2023. aasta Michelini giidis 34 Eesti restorani, millest 24 asuvad Tallinnas.
Konkursi “Arendusprojekt 2023” eesmärk on tunnustada ettevõtjaid ja organisatsioone, kelle teostatud kinnisvara arendusprojektid aitavad kaasa kaasaegse, säästliku, ettevõtlust või turismi soosiva linnaruumi kujundamisele ning inimsõbraliku elukeskkonna loomisele.
Leidub palju betoonehitisi, mille varisemisohtlikkust on raske hinnata. Eesti firma on aga loonud ainulaadsed müüonskannerid, mille abil saab materjali lausa kosmiliste kiirtega läbi valgustada. “Kui hakatakse renoveerima vanu raudbetoonhooneid ja muid ehitisi, avaldub kõige suurem nõudmine meie tehnoloogia järele,” sõnab tulevikutööstuse GScan üks kaasasutajatest Andi Hektor.
Tallinna ettevõtluskeskus koostöös Tallinna Ülikooliga kutsub “EXU Akadeemia 2024” seminarile “Vii oma kosmeetika- ja tervisetoodete äri teaduse abiga...