Homme algab Tallinna restoranide nädal, kus 1. – 7. novembrini pakuvad 81 pealinna restorani külastajatele maitseelamusi. Koostöös Tallinnaga on loodud kriteeriumid, mille abil said restoranid valida à la carte menüüst roa, mis vastab mõnele loodud kriteeriumile ja märgistada see vastava rohemärgisega. Initsiatiiviga on sel korral liitunud esmakordselt 24 restorani.
25. - 28. augustini toimuvad Tallinnas taas Merepäevad, mis toovad pealinna sadamatesse tipptasemel artistid, põnevad tegevused lastele ja hulganisti eriilmelisi veesõidukeid, mis huvilisi vee peale viivad.
Tallinna Restoranide Nädal oli tänavu juubelihõnguline. Esimene taoline nädal toimus juba kümme aastat tagasi. Nädal sattus ka erilisele ajale – piirangutest vabanemise ajale.
Maitsenaudingute nädal toimub perioodil 26.02.–07.03.2021 juba kuuendat korda. Kampaania ajal pakuvad restoranid üle Eesti oma parimaid roogasid soodsamalt kui tavapärasel ajal. Kõik restoranid vastutavad tervise ohutuse eest puhastades pindu ja kohapeal on olemas desinfitseerimise vahendid. Samuti pakutakse võimalust menüüd kaasa osta ise järele tulemisega.
Tippkokkade kaasamine kutseõppesse ei ole midagi erakorralist, küll aga on erakorraline sügisel Tallinna Teeninduskooli ja Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu ning Külalislahkuse Klastri ühistööna alustavatel kursustel tippkokkade hulk ja tase tervikuna. Kui oled kaalunud koka kutset, siis sügisel alustav kursus on erakordne võimalus õppida parimate õpetajate käe all ja panna tugev alus oma karjäärile gastronoomiamaailmas.
Suurenenud töökoormuse tõttu on riigi Sotsiaalkindlustusameti klienditeenindused Tallinnas, Tartus ja Pärnus alates 9. aprillist avatud ka nädalavahetustel kell 10–16, et aidata põgenikke ja teisi toetuste taotlejaid.